In de afgelopen jaren zijn e-bikes in landen steeds populairder geworden. Een elektrische fiets (bicycle) is in feite een fiets met pedalen en een hulp [elektrische] motor. De meeste e-bikes kunnen 10 tot 25 mijl afleggen op een enkele lading. De afstand kan echter worden verkleind als de fiets niet wordt getrapt en alleen op een elektromotor rijdt. E-bikes variëren doorgaans van honderden dollars tot duizenden dollars, afhankelijk van de stijl en het merk van de fiets. Desalniettemin is de investering in deze fietsen de moeite waard, omdat:

Allereerst hebben e-bikes, zoals eerder vermeld, hulpmotoren die de berijder helpen bij het trappen. Fietsen over lange afstanden (zelfs enkele kilometers, vooral over heuvels) kan erg vermoeiend zijn. Om het maximale uit uw elektrische fiets leasen motor te halen, adviseren wij een combinatie van trappen en motorrijden. Maar als je moe wordt van het trappen, is het tijd voor een elektromotor om je te helpen. Laten we een voorbeeld geven. Lokale verharde fietspaden zorgen voor een fietsreis in één richting van 25-30 mijl. Als je met je e-bike naar je werk zou rijden met alleen pedalen, zou je op weg naar huis van je werk een beetje spierpijn hebben. U wilt de motor van uw fiets geheel of gedeeltelijk gebruiken om energie te besparen tijdens lange ritten, vooral de laatste 16 kilometer.

Ten tweede kunnen e-bikes u sneller op uw bestemming brengen. De meeste e-bikes kunnen tot 20 mijl per uur gaan, en meer als je pedalen met een motor gebruikt. Met een gewone fiets naar het werk kan 2-3 uur duren. Het woon-werkverkeer per e-bike kan echter 1,5 tot 2 uur duren. Want met een elektrische fiets hoef je niet zoveel moeite te doen om de fiets aan te drijven als met een gewone fiets. De tijd van mensen is kostbaar, dus waarom langer reizen of meer energie verspillen dan nodig is?

Ten slotte rijden e-bikes op elektromotoren, niet op diesel of benzine. Dit zijn de belangrijkste kenmerken die e-bikes echt milieuvriendelijk maken. Met alle benzineauto’s en motorfietsen die op de weg rijden, is de lucht al vervuild genoeg zonder dat meer mensen eropuit gaan om deze brandstofauto’s en -motoren te kopen voor transport.

Het belangrijkste is dat het rijden op een e-bike leuk is, en de meeste eigenaren van een e-bike zijn er trots op om ermee door de stad te rijden of overal waar fietsen zijn toegestaan. Elektrische fietsen zijn er in vele stijlen en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een motor, elektrische scooter, mountainbike of elektrische fiets die eruitziet als een gewone fiets, je vindt gemakkelijk de fiets die je zoekt op de markt. Dit zijn slechts enkele voordelen van het bezitten van een e-bike, dus waarom zou u geen e-bike kopen als u klaar bent om een nieuwe fiets te kopen? Ga voor meer informatie over e-bikes naar:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *