Ziekte en ziekte maken deel uit van het moderne leven. We worden getroffen door ziektes die ons totaal onbekend zijn of ons voorstellingsvermogen te boven gaan. Wanneer patiënten niet reageren op de meest geavanceerde behandelingsprocedures, zijn er momenten waarop we angstig en verward zijn over de volgende stap. Ga Het is verstandig na te denken over wat onze voorouders en de generaties voor ons deden toen zo’n tijd aanbrak. Er was een tijd dat mensen ziekten konden genezen en veel gezonder konden leven met behulp van de traditionele geneeskunde. In de moslimgemeenschap worden traditionele islamitische medicijnen veel gebruikt om verschillende soorten ziekten te behandelen en om verschillende soorten ziekten te behandelen.

Hijama Amsterdam is een van de oude genezingsprocedures die veel kwalen verlicht. Het is eigenlijk afgeleid van het Arabische woord ‘Hajm’ wat ‘zuigen’ betekent. Hierbij worden cups op verschillende punten in het menselijk lichaam aangebracht door lucht uit het binnenste gedeelte van de cup te verwijderen om een vacuüm te vormen.

Er zijn drie soorten cupping beschikbaar.

• cupping van pezen
• Droge massagecupping
• nat cuppen

Hijama is een behandeling die op alle delen van het lichaam kan worden toegepast, vooral op pijnlijke plekken. Dit verlicht de pijn. De plek waar deze behandeling wordt toegepast wordt eerst geschoren. Dit zorgt voor een goede afsluiting tussen de cup en de huid. Traditioneel werden hoorns gebruikt in plaats van kopjes. er bestaat.

Deze behandeling kan echter niet worden uitgevoerd door een behandelaar die niet goed is opgeleid op dit gebied. Het wordt kiemvrij en schoon uitgevoerd. Behandelaars dragen altijd handschoenen en zorgen ervoor dat alles netjes en schoon is. Alle gereedschappen en apparatuur die tijdens deze behandeling worden gebruikt, zijn volledig nieuw en voor eenmalig gebruik. Aan het einde van de behandeling wordt alle apparatuur weggegooid en weggegooid.

De verschillende ziekten die met deze therapie kunnen worden behandeld, zijn onder meer:

constante vermoeidheid
Menstruatie pijn
Constipatie
diarree
hoofdpijn
rugpijn
artritis
blessure
astma
Bloedarmoede
depressie en emotionele onrust
atrofie
ischias
verkoudheid en griep
huidprobleem
haaruitval
gynaecologische problemen

Behalve behandeling is er nog iets dat aan Hijama is verbonden. Er zit ook een religieus aspect aan deze behandeling. De Profeet (vzmh) deed het zelf. Het is dus eigenlijk een Sunnah-praktijk die mensen dichter bij Allah kan brengen. Deze therapie opent de meridianen van het lichaam en levert energie aan het lichaam.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *