Gemotoriseerde scooters, zoals Razor elektrische scooters en Go-Peds, zijn de laatste jaren erg populair geworden en zijn een goede manier om de kloof tussen kickscooters en full-size bromfietsen en scooters te overbruggen. Kickscooters zijn prima voor kleinere kinderen, maar als ze iets snellers en geavanceerder willen, is een elektrische of gasscooter een goede koop.

Gemotoriseerde scooters kunnen elektrisch aangedreven of gasmotoren hebben en hebben elk hun eigen voor- en nadelen. In dit artikel bekijken we deze soorten scooters om u te helpen kiezen welke het beste bij uw kind past.

Het eerste dat je moet beseffen bij gemotoriseerd Fatbike kopen is de topsnelheid. Gasscooters zijn bijna altijd sneller dan elektrische scooters met maximale snelheden van ongeveer 30 mph, terwijl die met elektrische motoren oplopen tot ongeveer 20 mph. Het is hier nodig om rekening te houden met veiligheidsoverwegingen, want hoewel uw kind misschien om een ​​snellere scooter vraagt, is hij misschien niet klaar voor een scooter die zo snel kan gaan. Een langzamere, elektrische scooter is misschien veiliger totdat hij heeft geleerd hoe hij er verantwoord en vakkundig mee om moet gaan.

Voor jongere kinderen is een elektrische scooter altijd een betere koop, omdat ze zeker veiliger zijn, maar voor jonge tieners die meer verantwoordelijk zijn en misschien een langzamere scooter zijn ontgroeid, is een gasscooter waarschijnlijk de juiste keuze.

Laten we vervolgens eens nadenken over het onderhoud. Gasscooters hebben meer onderhoud nodig omdat de motor regelmatig moet worden gecontroleerd op olie en de bougies af en toe moeten worden schoongemaakt of vervangen, net zoals u zou doen voor de motor in een auto of grasmaaier. Een elektromotor is vrijwel onderhoudsvrij, dus het is gemakkelijker voor een kind om voor te zorgen.

U zult ook een gasscooter naar het benzinestation moeten dragen om regelmatig te worden gevuld, maar deze heeft een voordeel ten opzichte van een elektrische scooter wat betreft de looptijd. Scooters met elektromotoren variëren in hun maximale looptijd op één oplaadbeurt, van veertig minuten voor een kleinere motor tot vier uur voor een grotere, duurdere. Dit is continu gebruik en vier uur is genoeg voor uw kind om door de buurt te rennen. Ze kunnen eenvoudig worden opgeladen door ze ‘s nachts aan te sluiten op een stopcontact, zodat ze de volgende dag klaar zijn om te spelen.

Kinderen moeten ook op de juiste manier worden geleerd om voor de carrosserie van de scootmobiel te zorgen door ze uit de modder te houden en ze goed af te drogen voordat ze worden opgeborgen om corrosie te voorkomen.

Hoe zit het met de kosten van gas- en elektrische scooters? Gasscooters zijn duurder dan elektrische scooters. Go-Peds beginnen bij ongeveer 450. Een goedkopere Razor-scooter met een maximale gebruikstijd van veertig minuten is al te vinden voor slechts 100, hoewel je extra moet betalen als je er een wilt die langer onafgebroken kan draaien. Bovendien is een elektrische scooter goedkoper in het gebruik dan een scooter op gas.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *