Lay-out van winkelinrichting – Is het net zo eenvoudig als spelen met kinderen?

Veel van de inspiratie voor mij komt tegenwoordig van mijn vijfjarige dochter. Het verbaast me om te zien hoe haar geest werkt. Ik hoor graag wat ze denkt als ze haar plannen maakt. De manier waarop haar geest werkt, verbaast me vaak en ontzag.

Terwijl ik aan dit artikel dacht, begon ik na te denken over wat iedereen die besluit een detailhandel te starten moet weten om aan de slag te gaan. Ik ken mensen die graag iemand op weg zouden helpen en ik dacht wat ze zouden zeggen. Ik dacht ook aan mijn dochter die mij inspireert. Ik wierp een blik op de planken met moederdagcadeaus en begon uiteindelijk met mijn vingers woorden op deze pagina te typen.

Na het ontvangen van mijn geschenk, kwam ik erachter dat het een planningsproces was om het gewenste resultaat te bereiken. De stappen die ze nam, lijken goede stappen te zijn bij het plannen van een winkelinrichting.

Als u zich in de planningsfase van de inrichting van uw winkelinrichting bevindt, waarom probeert u ze dan niet op papier te tekenen? Denk na over de ruimte en de behoeften van de klant en visualiseer hoe u wilt dat uw winkel eruitziet. Zo krijg je een idee hoeveel winkelrekken er in je ruimte passen en hoe je ze plaatst. Maak een plattegrond die bezoekers aanmoedigt om door te gaan met verkennen door door de hele ruimte te lopen. Als de lay-out goed is gedaan, kan dit de verkoop verhogen. De winkelinrichting en vele andere winkelinrichtingswebsites kunnen voorbeelden geven van winkelinrichtingen en gedetailleerde informatie over het opzetten van winkelinrichtingen.

Ten tweede… verzamelde de nodige voorraden. In dit geval vond ze voorwerpen rond het huis.

Winkelinrichting kan zo eenvoudig zijn als een tafel of zo verfijnd als een op maat gemaakte plank of prachtig gerestaureerd antiek stuk. Als je een goed budget hebt, overweeg dan om gebruikte winkelinrichtingen te kopen. Omdat je winkelstellingen kunt krijgen

40-60% goedkoper dan nieuwe.

Ten derde… Toen ze alles had wat ze nodig had voor het project, wendde ze zich tot hulp. Haar vader was er om haar aanwijzingen te geven als ze die nodig had en om dingen te doen die ze niet alleen kon doen. (Zoals een gat in een plastic fles slaan!)

Of je nu hulp nodig hebt bij het plannen van een inrichting, het beslissen welke winkelstellingen je wilt kopen, of gewoon wilt weten hoe je winkelstellingen in elkaar zet, het is belangrijk om mensen zoals mijn vrienden bij Kalamazoo Store Fixtures te vinden met de kennis en ambities om een ​​bedrijf op te richten. doen. succesvol ding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *