Houd uw rijrecord schoon – Online Verkeersschool

Niemand wil naar de verkeersschool. Acht uur lang in een oncomfortabele stoel in een benauwde kamer zitten en ouderwets bloederige filmpjes kijken over de desastreuze gevolgen van roekeloze chauffeurs is immers geen ideale besteding van een zaterdagmiddag. Natuurlijk zijn de instructeurs soms grappig en geestig genoeg om de ervaring draaglijk en zelfs plezierig te maken. Maar de meeste mensen zijn niet bereid om de hele dag op te geven. Tijd is zo’n kostbaar goed.

De verkeersschool is in augustus 2005 voltooid, dus hij kent maar al te goed de realiteit van sommige inloop-verkeersschoolervaringen. Naast oncomfortabele faciliteiten had Welch te kampen met onverschillige medestudenten en totaal verouderd cursusmateriaal.

“De instructeur liet ons een video uit de jaren 70 bekijken, en veel daarvan ging over telefooncellen. Dat voelde ongepast, aangezien de meerderheid van de bevolking nu een mobiele telefoon heeft”, zegt hij.

In plaats van een leeromgeving te creëren, zei Welch, “wilde de helft van de studenten daar niet zijn en concentreerde zich niet op het leerproces”. “Ik hield niet van het stigma dat ik mijn overtredingen voor veel mensen moest onthullen. In plaats van mijn kennis van verkeerswetten te verbeteren, had ik het gevoel dat ik werd gestraft.”

Gelukkig is er voor degenen die een verkeersschool of een defensieve rijopleiding hebben gevolgd, een alternatief voor een lange dag verkeersschool ten koste van het wissen van punten uit je rijrecord. Online verkeers- en defensieve rijscholen worden erg populair, vooral in het binnenland.

verdacht? Wie nog nooit online cursussen heeft gevolgd, leert snel dat online cursussen een snelle, gemakkelijke en effectieve manier zijn om Verkeersscholen Nelen te voltooien. Statistieken bewijzen inderdaad dat online verkeersscholen werken. Van de 500.000 mensen die in 2004 de verkeersschool in Florida moesten volgen, deed meer dan een derde dat online. Van degenen die de online verkeerscursus hebben gevolgd, zijn er 90 geslaagd voor het eindexamen.

Vergeleken met Welch’s ervaring met inloopverkeersscholen, was Travis’ ervaring met online verkeersscholen zo effectief en geïnspireerd dat hij Ticket Relief Traffic School (TicketRelief.com) oprichtte. “De cursus was niet alleen gemakkelijk, het heeft mijn kennis van autorijden in het binnenland zelfs opgefrist en me een paar nieuwe manieren van autorijden geleerd die ik nog niet kende”, zegt hij.

Terwijl hij onderzoek deed naar en meer leerde over online verkeersscholen, werd zijn geloof in de effectiviteit van online verkeersscholen verder versterkt. “We hebben verschillende onderzoeken gevonden die aantonen dat leerlingen zich beter kunnen concentreren in online lessen in vergelijking met traditionele inloopscholen. Studies hebben aangetoond dat studenten die een computer gebruiken om een online verkeersschoolcursus te volgen, zich meer op hun gemak voelen in de klasomgeving dan studenten die een computer gebruiken. registreerde hogere niveaus van concentratie en hogere testscores dan studenten met

Sterker nog, steeds meer mensen ontdekken de enorme voordelen van het voldoen aan de wettelijke vereisten door een online verkeersschool te volgen.

O makkelijk. Schrijf je in, betaal je cursus en ga aan de slag.

o Het is veilig. Veel online verkeersscholen, zoals Ticket Relief, bieden 128-bits codering om veilige creditcardtransacties te garanderen.

o Bespaar tijd. Studenten kunnen online cursussen voltooien in slechts 6 uur, en in sommige gevallen zelfs minder.

o Voltooi de cursus op uw gemak. In tegenstelling tot traditionele verkeersscholen, waar alle taken in één sessie worden voltooid, kunnen leerlingen op online verkeersscholen zoals Ticket Relief hun werk opslaan en later opnieuw bekijken. Natuurlijk zijn degenen die de cursus in één keer willen afronden welkom. Ticket Relief geeft studenten zelfs 160 dagen toegang tot cursussen vanaf het moment dat ze zich inschrijven.

o Gebruik een willekeurige computer. Start de toets op je bibliotheekcomputer en maak hem af op je thuiscomputer. Voor een verkeersschoolcursus met Ticket Relief is bijvoorbeeld alleen een computer met internetverbinding nodig.

o Bespaar geld. Online verkeersscholen zijn veel goedkoper, meestal met tarieven variërend van 17 tot 50.

o Kortingen. Ticket Relief biedt kortingen aan senioren, studenten, militairen en AAA-leden.

o Consistentie. Online verkeersscholen zoals Ticket Relief beloven hun studenten elke keer dat ze een cursus volgen alleen leesmateriaal, quizzen en eindexamens van de hoogste kwaliteit te bieden. Ticket Relief zorgt ervoor dat al het cursusmateriaal jaarlijks wordt bijgewerkt.

o Uitgebreid. Studenten krijgen opfriscursussen over verkeersregels en andere relevante informatie. De uitgebreide cursus van Ticket Relief bestaat uit vijf secties, elk eindigend met een quiz waarmee studenten hun niveau van begrip van het cursusmateriaal kunnen meten. Quizzen helpen studenten ook bij de voorbereiding op het eindexamen.

o U hoeft zich geen zorgen te maken. Wie zakt voor het eindexamen van de student, hoeft zich geen zorgen te maken. Met Ticket Relief kun je onbeperkt eindexamen doen zonder extra kosten,

zolang ze binnen de tijdslimiet van 160 dagen worden ingenomen.

Ook studenten die nog nooit een online cursus hebben gevolgd hoeven zich geen zorgen te maken. De meeste verkeersscholen bieden klantenservice via een gratis telefoonnummer of e-mail, of beide.

Uiteindelijk is het proberen van een online verkeersschool een kans met een laag risico. Ticketverlichting kan op elk moment volledig worden gerestitueerd als de student de eindexamens nog niet heeft afgelegd. Ook de leerlingen behaalden hoge cijfers. “Ticket Relief wordt hoog gewaardeerd vanwege het gebruiksgemak, de gebruiksvriendelijke omgeving en de goed georganiseerde verkeersschoolcursussen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *