Hoe kies je het beste peuterbad voor je kind?

Een geschikt kinderbadje is een absolute must voor uw achtertuin wanneer het regenachtige zomerseizoen komt! Uw kind zal u zeer dankbaar zijn en zal u vele uren bezig houden terwijl uw kind in het water speelt.

Er zijn verschillende soorten en maten peuterbaden om uit te kiezen op internet en in lokale winkels. In dit artikel help ik je nadenken over wat het beste bij jou en je tuin past.

We hebben onlangs een voor onze zoon gekocht en wilden uiteindelijk een enorm opblaasbaar zwembad, maar we kozen voor iets praktischer voor onze tuin. U kunt zien dat onze tuin is omgeven door stekelige meidoornstruiken. Ja, ik ben sarcastisch.

Dus als uw tuin, zoals wij, deze vreselijke struiken of veel gevormde stenen heeft, zijn de meer populaire opblaasbare ondiepe zwembaden misschien niet voor u. Als je net als wij geluk hebt, zijn er tal van zwembaden op framebasis die niet ploffen, dus je kunt nog steeds gaten boren, maar dat is niet erg als je het zwembad niet hoeft op te blazen.

Als je tuin een plek is zonder scherpe voorwerpen, dan moet je een gelukkig konijn zijn! De breedste selectie die beschikbaar is als het gaat om het wicked opblaasbare peuterbad. Verkrijgbaar in verschillende maten, van babyzwembaden voor pasgeborenen tot gezinszwembaden voor het hele gezin. En verre familieleden!).

Een paar jaar geleden had je weinig keus bij het zoeken naar een waterspeeltuin voor kinderen. Vroeger was er een keuze uit ronde Hybrid Pools in verschillende kleuren, maar nu is de technologie gevorderd, waardoor je verschillende vormen kunt bereiken. Sommige hebben glijbanen en stoelen en hebben ingebouwde hoezen. En een filter om het water schoon te houden. Al deze functies zijn beschikbaar volgens uw budget.

Als je echt een zwembad nodig hebt voor je kleintjes, hoef je niet echt veel uit te geven voor minder dan £ 20 ($ 30). verzorg het Niet langer dan 3-4 dagen in water weken. Het water kan een beetje nat worden. Maar om eerlijk te zijn, als de kinderen in het zwembad spelen, blijft het water in de tussentijd niet staan. lang! Als uw gazon vol zand en modder zit, zoals het onze, moet u het schoonmaken.

Als je kinderen wat ouder zijn, of gewoon wat plezier met ze willen hebben, wil je misschien de geweldige waterparken voor het hele gezin bekijken die ongeveer 2 meter lang en hoger zijn. Deze zijn geweldig om in te loungen, en hoewel ze niet zo duur zijn als een bubbelbad, doen ze het werk met een beperkt budget. Het koelt de hitte niet af, het koelt het af!

Als je in de verleiding komt om een ​​enorm ondiep zwembad voor je tuin te krijgen (zoals ik… maar haar interieur vertelde me dat je het niet kunt hebben), is een ding om op te merken dat je het niet hoeft te vullen. Er moet aan worden herinnerd dat er grote zwembaden grote hoeveelheden water nodig kunnen hebben, en in sommige delen van de wereld is het waterig. Hier in Engeland regent het gelukkig hard met alle regen.

We hopen dat dit u op een kleine manier heeft geholpen bij het bekijken van enkele problemen bij het kiezen van een waterpark voor uw tuin. Veel plezier met peddelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *