Het is belangrijk om goed te beheren als je er goed uit wilt zien en lang meegaat. In dit artikel leren we hoe we voor de binnenplaats kunnen zorgen.

Hoe het kussen van meubels in de tuin correct te corrigeren

 1. Meng de reinigingsoplossing

Veel keuzes zijn beschikbaar om een oplossing te selecteren voor het reinigen van externe stoffen. Er is ook een handgemaakte oplossing die u kunt vinden. Als u de oplossing mengt, moet u deze in een spuitfles stoppen. Het vacuüm Terras reinigen gekocht in de winkel kan worden gekocht als spuitfles.

 1. Week het kussen

Aan elke kant van het kussen moet de wasoplossing grondig doorweekt zijn. Een grote hoeveelheid oplossing reinigt alle schimmel en mal die in de rimpels zit.

 1. Plaats de oplossing een tijdje

Het is meestal lang genoeg om het gedompelde kussen gedurende ongeveer 15-20 minuten te dopen. De druk op de buitenslang is het meest geschikt voor het wassen van alle oplossingen en stof. De vlek mag niet zo gemakkelijk worden gewassen en moet worden gewreven.

 1. Droog het kussen

Het kussen zal niet goed drogen als u het terug in de stoel legt. Strooi het kussen zodat het kussen aan beide zijden kan worden gedroogd.

 1. Breng een stofbeschermer aan

Voordat u het kussen terug in de stoel legt, moet u het bestrooien met een goede stofbeschermer. Bestrooi met meubels met een goede Scotch -bewaker, maakt het gemakkelijker om de toekomstige poging te kiezen om het kussen schoon te maken.

Vinyl- en plastic binnenplaatsmeubels

 1. Verwijder grote dingen

Het gebruik van een droge nylon borstel is goed voor het verwijderen van objecten zoals sticks, bladeren en ander puin. Gebruik een buitenslang om het stof af te wassen onder het verwijderde puin.

 1. Veeg het af

Over het algemeen is water met stoffen en gerechten een grote hulp om het oppervlak schoon te maken. Als het stof is gebonden, kunt u eerst overwegen om te wrijven met nylonborstels.

 1. Spoel, droog en droog

Je meubels zien er cool en spoelt uit en zit weer en drogen de lucht.

Stalen en aluminium meubels

Azijnwater is geweldig om stalen en aluminium meubels te verlichten. Deze oplossing kan eenvoudig worden gemaakt. Meng dezelfde hoeveelheid water en azijn.

Tuinmeubilair

De items die nodig zijn om houten meubels te reinigen, zijn borstels met rubberen handschoenen, houten reinigingsmiddelen en zacht stijf haar.

 1. Draag eerst handschoenen en lees vervolgens de richtlijnen van de reiniger voordat u begint.
 2. Spoel houten meubels met water en droog de lucht.

Geschilderd houten of ring wilg meubels

Voor dit soort meubels wilt u misschien een schoonmaker kiezen die niet te sterk is. Het geselecteerde wasmiddel zal eerst een kleine testpatch gebruiken om de verf te eten.

 1. Gebruik na het reinigen van het meubilair een borstel met zacht haar om de koppige vlekken te wrijven.
 2. Spoel grondig en laat de lucht droog.

Sommige tips voor het schoonmaken van buitenmeubels werken beter dan andere. Controleer het effectieve voorstel op internet om het beste voor u te vinden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *