Met de officiële release van de volgende generatie consoles, willen veel mensen hun oudere systemen inruilen of verkopen om de nieuwere versie op te halen. Of je nu klaar bent om je Playstation Verkopen op te halen of gewoon van je PS4-systeem af wilt, er zijn een paar dingen die je moet doen voordat je je systeem loskoppelt, en we hebben het niet alleen over ervoor zorgen het is schoon. . Met dat in gedachten hebben we een gids samengesteld met de stappen die je moet nemen om je PS4 verkoopklaar te maken.

Producten die in deze gids worden gebruikt
Back-up: Seagate 2TB externe schijf (opent in nieuw tabblad)

Een back-up maken van gegevens op PS4

Het eerste dat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat alle onderdelen bij elkaar passen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. Maar het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de console een schone lei is waarop de nieuwe eigenaar een spelwereld kan bouwen.

Als je van plan bent om over te stappen naar een nieuwer PlayStation-model, raden we je aan een back-up van je gegevens te maken op een externe harde schijf. Bewapen jezelf met een extern opslagapparaat, sluit het aan op je PS4 en begin met overzetten!

Ga vanaf de startpagina van de PS4 naar Instellingen.
Selecteer Systeem in het menu Instellingen.
Scroll naar beneden onder Systeem en selecteer Back-up en herstel.
Kies ten slotte je PS4-back-up.
Systeem uitschakelen als primaire PS4
Het eerste dat u moet doen, is ervoor zorgen dat uw PlayStation-account niet langer is gekoppeld aan het systeem dat u verkoopt.

Ga vanaf de startpagina van de PS4 naar het menu Instellingen.
Scroll naar beneden en selecteer Accountbeheer.

PS4 resetten


Ga vanaf de startpagina van de PS4 naar het menu Instellingen.
Dit duurt een paar uur, maar het zal al uw gegevens wissen als nooit tevoren.

Dit is een goed punt in de levenscyclus van een PS4 om te verkopen. Het heeft een zeer sterke bibliotheek met games, wat het aantrekkelijk maakt voor degenen die de moeite nemen om de gemiste titels te controleren. En zodra de Slim- en Pro-versies van de PlayStation zijn uitgebracht, is het ook een goed moment om te upgraden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *