Met alle zwermende sites voor gewichtsverlies op internet, is de behoefte aan echt en effectief beste programma en informatie voor gewichtsverlies een zoektocht geworden. Hoe kunt u het beste afslankprogramma bepalen dat bij u past? Is er een meter, maat of norm voor?

Veel mensen vinden gewichtsverlies een chronische onderneming. Voor sommigen lijkt het afwerpen van kilo’s misschien blijvend, maar het is slechts een tijdelijke gebeurtenis. Ze weten het pas als ze weer op de weegschaal gaan staan en ontdekken dat ze het verloren gewicht hebben teruggekregen – erger nog, het teruggewonnen gewicht is groter dan het verloren gewicht. Aan de andere kant worden verschillende populaire diëten ineffectief bevonden omdat ze de blijvende factoren missen van wat het beste programma voor gewichtsverlies werkelijk is.

Wat moeten we dus vinden in een programma ketoxplode voor gewichtsverlies? Hier zijn de effectieve factoren en strategieën om te overwegen:

Oefening. Bewegen is een cliché in de fitnessbranche. Het maakt niet uit hoe cliché het woord is, maar dit blijft nog steeds een van de echte factoren voor gewichtsverlies. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat het raadzaam is om 5 dagen per week 30 minuten te bewegen. Als alternatief heeft een ander onderzoek aangetoond dat driemaal daags 10 minuten bewegen ook effectief is. Er is dus geen reden voor individuen om het excuus “geen tijd voor lichaamsbeweging” te geven. Vind altijd tijd en discipline om 4 tot 5 dagen per week te trainen en verhoog uw trainingsintensiteit elke twee weken.
Train met gewichten of doe wat krachttraining. Gewichtstraining helpt je om wat lichaamsvetten beter af te voeren. Spieren verbranden vetten. Aan de andere kant zijn cardiovasculaire oefeningen nog steeds effectief voor gewichtsverlies, omdat het calorieën verbrandt, maar de spieren die je krijgt door krachttraining geven je het onderhoud voor een gezonder en slanker uiterlijk. Het is raadzaam om uw gewicht minimaal elke twee weken met 5% te verhogen ten opzichte van het huidige gewicht. Tilt u bijvoorbeeld gewichten van 30 kilogram, dan moet u na twee weken minimaal 31,5 kilogram gewichten tillen.
Houd een verslag bij. Houd een document bij van uw voedselinname en de dingen die u belemmeren om af te vallen. Dit record is effectief bij het bijhouden van uw voedselinname, activiteit en levensstijl. Op deze manier heb je een beter plan en idee hoe je je doel voor gewichtsverlies beter kunt benaderen. Wees echter niet te overdreven bewust bij het opnemen van een record. Het is niet goed om de opnameverantwoordelijkheid te overdrijven, anders verlies je het plezier in je leven. Bewaar gewoon wat informatie in uw langetermijngeheugen en neem ze later over in uw logboek of dagboek.
Stop met te veel eten. Ken de redenen en factoren achter waarom u te veel eet, zodat u het onder controle kunt houden en uiteindelijk kunt stoppen met te veel eten. Als de belangrijkste redenen stress en druk zijn, zoek dan naar manieren om je energie beter te kanaliseren. De meeste problemen met overeten zijn te wijten aan stress en druk op het werk of in het gezinsleven. Leer de oorzaak van uw overeten kennen en vraag indien nodig om psychologische hulp.
Word lid van een steungroep. Creëer of word lid van een ondersteuningsgroep voor gewichtsverlies voor u. Op deze manier heb je mensen die je steunen en je gemotiveerd houden voor je streefgewicht. Dit zijn de mensen die je een schop onder je kont geven als dat nodig is om je binnen je streefgewicht te houden. Uw steungroep moet heterogeen van aard zijn. Dit betekent dat u uw steungroep moet samenstellen uit uw goede vrienden, naaste familieleden, kantoorgenoten en andere cruciale mensen in uw leven. In dit geval is er altijd een persoon die u in de gaten kan houden, waar u zich ook bevindt.
Leer van de maaltijden. Maaltijden in fastfoodketens en restaurants zijn niet meer normaal. Sommige, zo niet de meeste, zijn al supersized. Als je de maaltijden in al deze fastfoodketens hebt gezien, zijn hamburgers, friet, frisdrank en nog veel meer allemaal supergroot. Let dus altijd op je voeding. Dit is alvast een goed moment om tip #3 toe te passen: houd een administratie bij. Houd altijd bij wat u eet, zodat u weet wat u moet leren en wat u moet doen.
Geniet van kleine vorderingen. Erken jezelf wanneer je weinig hebt gedaan en consistent gewichtsverlies vordert. Wees niet te streng voor jezelf als je niet zo gemakkelijk kilo’s kwijt kunt raken. De sleutel hier is het consequent verliezen van ongewenste lichaamsvetten. Aan de andere kant, wees niet bedroefd over wat gewichtstoename na verschillende oefeningen; het kan te wijten zijn aan de spieren die je opbouwt. Onthoud dat spieren zwaarder zijn dan vetten, dus gewichtstoename hoeft niet te betekenen dat u dikker wordt – het kan zijn dat u magerder wordt. Wees vooral altijd eerlijk tegen jezelf als je echt wat kilo’s bent aangekomen door vetten of door spieren.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *