Beste industriële polijstmachines, buffers, polijstmachines en schrobmachines voor vloeren

Vloer Polijsten, buffers, polijstmachines en schrobbers kunnen bijna elk vloeroppervlak drastisch transformeren. Hieronder vindt u een overzicht van het vloeroppervlak waarvoor deze vloerreinigingsmachines ideaal zijn ontworpen:

Vinyl- of PVC-vloeren

Vinyl is een soort resistente vloer die waterdicht en hoorbaar is. Dit type vloer is normaal gesproken eenvoudig te reinigen met traditionele technieken. De problemen bij het reinigen van vinylvloeren ontstaan ​​wanneer hardnekkige vlekken of andere moeilijk te verwijderen materialen verschijnen die niet zo gemakkelijk kunnen worden weggeveegd, bijvoorbeeld kauwgom.

Het reinigen van dit soort hardnekkige stoffen van vinyl- en PVC-vloeren vereist het gebruik van het juiste type gereedschap om dit te bereiken zonder de vloer daarbij te beschadigen. Hier komen polijstmachines en buffers goed tot hun recht. Met de vloerpolijstpads kunnen hardnekkige stoffen worden verwijderd zonder dat er na het reinigen krassen op uw vloer achterblijven.

De verlenging van de vloerpads voor de polijstmachines moet worden gebruikt voor vinyl- of PVC-vloeren.

Linoleum Vloer

Als Linoleum wordt gewassen in plaats van gepolijst, kan het nogal dof lijken en zeer snel vervagen. Deze verkleuring gebeurt doordat de kleuren in de linoleumvloer tijdens het reinigingsproces letterlijk uit de vloer worden gewassen.

Om uw linoleumvloer er langer mooi uit te laten zien, dient u linoleum idealiter te polijsten met een polijstmachine. Het polijsten van linoleumvloeren zal de kleur niet uit de vloer wassen en als resultaat zal uw vloer de kleur behouden die binnenin is opgesloten en zijn levendige uitstraling langer behouden. Linoleumvloer is veel beter met Decorvloer tegel laminaat.

De verlenging van de vloerpads moet idealiter worden gebruikt voor linoleumvloeren.

Houten vloer

Commerciële houten vloeren moeten idealiter niet worden gereinigd met traditionele dweil technieken, maar door ze in plaats daarvan te polijsten. Dit komt omdat traditionele reinigingstechnieken, zoals dweilen, zeer snel klaar zijn om tot een voldoende hoog niveau te komen in vergelijking met polijsten.

Polijstmachines bieden verschillende andere voordelen die met dweilen alleen niet kunnen worden bereikt. Deze voordelen omvatten:

Het hout zwelt niet op

Wanneer een houten vloer op traditionele wijze wordt gereinigd en er bij het reinigen te veel water wordt gebruikt, kan het water in het hout trekken. Hierdoor kan het hout in omvang toenemen en opzwellen, wat verre van ideaal is. Het polijsten van een houten vloer zal dit soort zwelling niet veroorzaken en de vloer er toch schoon uit laten zien.

Het polijsten van het hout voegt een beschermende laag toe aan het vloeroppervlak die wassen met water gewoon niet kan. Deze beschermende laag vormt een extra barrière tussen het hout en eventuele toekomstige morsingen en algemene vuilophoping. Deze laag heeft als bijkomend voordeel dat het uw onderhoudskosten op de lange termijn verlaagt, omdat het bijdraagt ​​aan een langere levensduur van uw vloeren.

Het polijsten van een houten vloer heeft ook het voordeel dat het een glanseffect toevoegt dat met dweilen niet kan. Dit glanseffect houdt lang aan nadat de vloer is schoongemaakt en geeft uw bedrijf een professionelere uitstraling aan uw klanten en klanten.

Keramische en uitgehouwen tegelvloeren

9 van de 10 keer hebben keramische en uitgehouwen tegels niet veel nodig om schoon te maken, in feite is een eenvoudige dweil net zo goed. Het probleem met tegels ontstaat wanneer ze er na een tijdje dof uit gaan zien. De reden dat tegels er dof uit gaan zien, is te wijten aan krassen op hun oppervlak, omdat hun beschermende laag na verloop van tijd begint af te breken.

Door deze afbraak in de beschermlaag kan vuil zich gaan ophopen in deze krassen. Dit is waar je een industriële polijstmachine of buffer nodig hebt, omdat dit soort vloerreinigers de krassen van de tegel, en dus het vuil, zal verwijderen, waardoor je tegels er weer uitzien alsof ze net zijn gelegd.

Het andere gebied dat uw tegelvloer er dof en onaantrekkelijk uit kan laten zien, zijn niet de tegels zelf, aangezien de tegels niet van nature poreus zijn en daarom niet gemakkelijk vlekken zonder krassen erin, maar de voeg die wordt gebruikt om ze vast te zetten. Deze voeg is daarentegen extreem poreus en laat zich gemakkelijk verkleuren.

Door deze kleuring kan uw vloer er verre van ideaal uitzien, vooral in commerciële badkamers. Als deze vlekken onbehandeld blijven, kan dit betekenen dat er zware reiniging chemicaliën op moeten worden gebruikt om de vlek te verwijderen. Het probleem dat zich dan voordoet, is dat deze zware reiniging chemicaliën de voeg kunnen afbreken en als deze te veel wordt afgebroken, moet de voeg worden vervangen.

Industriële polijstpads zullen de vlekken uit uw voeg verwijderen voordat dit gebeurt, waardoor u een schoner ogende tegelvloer krijgt. Dit bespaart u de kosten van het opnieuw voegen van uw tegels om die schone uitstraling te behouden.

Marmeren, granieten en stenen vloeren

Marmeren, granieten en stenen vloeren zijn enkele van de meest elegante soorten vloeren die u kunt kiezen. Ze zien er levendig uit en geven uw klanten een eerste indruk van uw organisatie die lang zal blijven bestaan ​​nadat ze vertrokken zijn. Dat is natuurlijk als ze nog steeds hun verbazingwekkende glans hebben behouden en er niet saai en vermoeid uitzien. Als dit soort harde oppervlakken niet regelmatig gepolijst worden, kunnen er, net als bij tegels, krassen en vlekken in het oppervlak verschijnen en kan zich vuil ophopen.

Industriële polijstmachines kunnen, wanneer ze zijn uitgerust met de juiste polijstpad borstels, deze krassen, vuil en vlekken verwijderen en uw vloer weer zijn sensationele uiterlijk teruggeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.