De vaccinindustrie houdt vol dat hun vaccins tegen de griep dienen als de sleutel tot een gezonde winter. Hoewel er al 38 jaar geen ernstige griepepidemie meer is geweest, worden hun vaccins elk jaar aan miljoenen mensen voorgeschreven. Je vraagt je misschien af waarom volkomen gezonde mensen worden geïnjecteerd met een normaal onschadelijke bug waarvan de stammen van jaar tot jaar muteren? Hoewel griepvaccins nooit accuraat kunnen zijn, worden elk jaar, aangemoedigd door hun werkgevers, miljoenen werknemers onderworpen aan een griepprik, in een poging om het verlies van werkdagen te voorkomen.

Influenza begint altijd in het Verre Oosten en verspreidt zich dan in de vroege winter naar het westen en bereikt zijn hoogtepunt in februari en maart. Het kan in drie typen voorkomen, A, B of C. Gedurende de afgelopen jaren is type A de dominante versie geweest. Wat vaccinatie tegen griep zo onsuccesvol maakt, is dat de stammen van het griepvirus elk jaar anders zijn en de zogenaamde bescherming slechts zes maanden duurt. Zo heb je elk najaar een griep vaccinatie nodig voor een ander virus. Het probleem is dat farmaceutische bedrijven in de zomer niet kunnen weten welke nieuwe stam van het griepvirus het westelijk halfrond tijdens de wintermaanden zal treffen.

De vaccinproducenten kweken de vaccins, bestaande uit levende virussen, in kippeneieren, die bij injectie in het lichaam bijwerkingen kunnen veroorzaken zoals roodheid en pijn op de injectieplaats en een milde vorm van griep. Zeer ernstige complicaties doen zich voor bij mensen die immuunonderdrukkende medicijnen gebruiken of die een hartaandoening hebben. Als u allergisch bent voor eieren, kan een griepprik ook uw gezondheid in gevaar brengen.

Voor de gemiddelde gezonde persoon is griep krijgen helemaal niet ernstig. Integendeel, het kan een natuurlijke immuniteit opbouwen, zelfs tegen toekomstige ontmoetingen met nieuwe stammen van het griepvirus. De reden waarom de natuur elk jaar deze nieuwe vormen van virussen creëert en ze met een nauwkeurige timing verspreidt, is om te zorgen voor een blijvend ecologisch evenwicht en een sterke immuniteit bij zowel planten, dieren als mensen. Iedereen die vatbaar is voor herhaalde infecties, heeft waarschijnlijk een giftige lever met vele honderden stenen die zich ophopen in de lever en galblaas. Galstenen, die vele soorten infectieuze bacteriën en virussen herbergen, zijn een constante bron van immuunonderdrukking. Het reinigen van de lever van alle galstenen is ongeveer de beste preventie tegen elk type infectie. Mensen die hun lever op deze manier hebben gereinigd, hebben gemeld dat ze nooit meer verkouden of grieperig worden.

Griepvirusvaccins die tot 2002 werden gebruikt, bevatten “levende” virussen en veroorzaakten zoveel ernstige bijwerkingen dat er nieuwe vaccins moesten worden bedacht. De nieuwe formule voor griepvaccins wordt het “subvirion” genoemd, wat in feite een verminkt virus is “gemengd, gesplitst en gemacereerd” totdat er alleen nog maar stukjes en beetjes van het oorspronkelijke virus over zijn. Dit maakt het virus op geen enkele manier minder gevaarlijk. In feite zijn de antigenen of vreemde eiwitten in het vaccin, waartegen het lichaam gedwongen wordt antilichamen aan te maken, nog steeds even giftig en schadelijk als levend virus.

Naast het subvirion zijn er nog tal van andere stoffen aan het griepvaccin toegevoegd, waarvan je de meeste nooit bewust zou willen binnenkrijgen. Deze omvatten:

  • Hemagglutinine-antigenen die samenklontering van de rode bloedcellen veroorzaken, wat leidt tot hart- en vaatziekten.
  • Het enzym neuraminidase, dat neuraminezuur uit het celmembraan verwijdert, waardoor alle biljoenen celmembranen in het lichaam verzwakken.
  • Witte kristallijne stof genaamd allantoïne, een giftig dierlijk afvalproduct. Vanwege het hoge stikstofgehalte wordt allantoïne gebruikt als meststof; leidt tot nieren en blaasstenen.
  • Gentamicine, een breedspectrumantibioticum, wordt aan elk geëmbryoneerd kippenei toegevoegd om de groei van bacteriën te remmen (vaccin wordt gekweekt in kippeneieren).
  • Formaldehyde (kankerverwekkend), gebruikt als conserveermiddel en om het virus te inactiveren.
  • De giftige chemicaliën, tributylfosfaat en polysorbaat 80, USP.
  • Hars, om “substantiële delen” van tributylfosfaat en polysorbaat 80 te verwijderen
  • Thimerosal, een kwikderivaat, om de vaccincocktail te behouden.
  • Polyethyleenglycol, een familielid van ethyleenglycol (antivries); vaak gebruikt om honden en andere roofdieren van schapen te vergiftigen.
  • Isocctylfenylether, een verbinding van ether; heeft verdovende eigenschappen; een teratogeen, dat een abnormale prenatale ontwikkeling veroorzaakt. Het veroorzaakt ook testiculaire atrofie bij dieren.

De vaccinproducenten kunnen niet garanderen dat het vaccin u zal beschermen tegen griep. Dus vertellen ze je voorzichtig dat het vaccin “de kans op infectie verkleint; of als je de ziekte krijgt, zal het een milder geval zijn.”

Waarom mensen griep krijgen

Griepprikken verlagen de natuurlijke immuniteit door vreemde en giftige stoffen rechtstreeks in de bloedbaan te injecteren. Geen enkel ander dier ter wereld neemt zijn toevlucht tot zulke onnatuurlijke, oppervlakkige en grove middelen om zichzelf te verdedigen tegen binnendringende virussen. De normale route van contact met een viraal deeltje is via de longen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *