Winkelcentra en warenhuizen zijn er misschien in geslaagd om Kerstmis te transformeren van een viering van nieuw leven en verlossing in een viering van bezittingen en voorwerpen binnen onze cultuur, maar dat betekent niet dat we moeten vergeten wat Kerstmis is. Je hoeft niet te strijden om het meest waardevolle of unieke geschenk om indruk op die persoon te maken. Je hoeft je liefde niet af te meten aan het prijskaartje van de geschenken die je geeft. Als je met Kerstmis de betekenis van Kerstmis terug wilt brengen, bedenk dan creatieve cadeau inspiratie-ideeën die de betekenis van Kerstmis Kerstmis terugbrengen.

Vieringen in onze cultuur gaan over familie en gemeenschapseenheid. Het ging er meer om onze gemeenschap en familie plezierig te maken en de plek uitnodigend te maken voor geliefden en vreemden. Nu zijn we bang om met vreemden om te gaan en doen we niets liever dan warenhuisgeschenken uitwisselen met mensen met wie we altijd warenhuisgeschenken hebben uitgewisseld.

Heeft Kerstmis, zelfs verjaardagen of jubilea, meer cadeaus nodig om te vieren dan de mode en snuisterijen die warenhuizen dit jaar pushen? Alleen omdat we het ons kunnen veroorloven om cadeaus te kopen voor al onze vrienden en familie, wil nog niet zeggen dat we goed bezig zijn met vieren. Als je je afvraagt waarom zoveel mensen rond Kerstmis depressief worden, kan het zijn dat je bent vergeten hoe leeg de gecommercialiseerde feestdag is geworden.

Een speciaal feest verdient een speciaal cadeau. We moeten niet alleen laten zien hoeveel we van onze vrienden en familie houden, maar ook eenheid tonen met de mensen waarin we leven – de stad, de staat en zelfs het land. Als je goed nadenkt over hoe je ze een cadeau kunt geven waar ze allemaal baat bij hebben, kom je al snel op het perfecte cadeau-idee. In plaats van het in het donker te bewaren of iets anders als mantelversiering te geven, geef iemand iets om hun hoop te hernieuwen.

Beleef de betekenis van Kerstmis opnieuw met creatieve cadeau-ideeën. Natuurlijk doen anderen het al, maar het is niet genoeg om het onderdeel van de cultuur te maken. Verander de traditie van gecommoditiseerde giften in een traditie van geven aan mensen in nood.

Betekent dit dat je stopt met het geven van geschenken aan je vrienden en familie? graag gedaan. In plaats daarvan geef je ze het geschenk van een liefdadigheidsdonatie. Dat wil zeggen, ze maken allemaal een kaart op hun naam die aankondigt dat er een donatie is gedaan aan een goed doel dat een goed doel vertegenwoordigt waar ze om geven.

Dit is een origineel cadeau-idee omdat het laat zien dat hun doel belangrijk voor je is. Maar het gaat verder en komt ook anderen ten goede. Het komt ten goede aan mensen die je nooit kent. Het komt je als persoon zelfs ten goede.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *