Continuous Positive Airway Pressure (CPAP) is een machine die een masker heeft om tijdens het slapen over de neus of mond te gebruiken. Dit helpt mensen om beter te slapen omdat er constant lucht door de longen en neusgaten wordt gestuurd en de luchtweg open blijft, zodat ademen niet ongemakkelijk is. Slaappillen met kamille helpen om in slaap te vallen, maar kunnen verslavend werken. Voor sommige mensen die verslaafd raken aan slaapgeneesmiddelen, kan dit bij een te hoge dosis leiden tot obstructief overlijden. Kruidenbehandeling voor slaapapneu wordt bereikt door u te ontspannen, zodat u gemakkelijker in slaap kunt vallen. Het belangrijkste aspect is echter dat het de ademhalingsintensiteit verhoogt, zodat je niet stopt met ademen. Elimineer de ademhalingsstilstand en je hebt het apneuprobleem verlicht.

Voor degenen die slaapapneu hebben weten al hoeveel een probleem het is om ermee om te gaan.

Degenen die de stoornis hebben, hebben geen keus bij het vinden van een behandeling om hen te helpen ademen.

De meeste patiënten worden op een CPAP-machine geplaatst om hen te helpen beter te ademen als hun apneu hoger is, wat betekent dat het kostbaar en ongemakkelijk kan zijn om alleen maar beter te slapen.

De meest voorkomende vormen van slaapapneu zijn obstructieve (OSA), centrale slaapapneu, gemengde apneu, prematuriteitsapneu, aangeboren centraal hypoventilatiesyndroom (Ondine’s vloek), obesitas-hypoventilatiesyndroom en infantiele slaapapneu. Van deze weinige zijn de meest voorkomende vormen waarbij mensen worden gediagnosticeerd meestal Lormetazepam bestellen en centrale slaapapneu. De meeste patiënten die dit probleem hebben of iemand kennen die het heeft, weten dat OSA obstructie of vernauwing van de luchtweg kan veroorzaken, waardoor het voor iemand erg moeilijk wordt om ‘s nachts te ademen. En centrale slaapapneu is als OSA, maar het beïnvloedt de hersenen en de hersenhelften om massages te sturen naar de spieren die de ademhaling beheersen.

De meeste mensen zijn zich er niet van bewust wanneer ze ‘s nachts stoppen met ademen en worden meestal de volgende ochtend wakker met ongewone symptomen. U weet of u dit heeft als u ‘s nachts vaak wakker wordt, wakker wordt met pijn op de borst, aanhoudende hoofdpijn, een abnormaal hartritme, enz. Neem voor meer informatie over bekende symptomen van slaapstoornissen contact op met uw arts.

Je vraagt je misschien af wat ik kan doen om iemand te helpen die het heeft of als je het hebt, er zijn behandelingen om je stoornis te vertragen. Artsen en wetenschappers hebben ideeën bedacht om patiënten met slaapproblemen te helpen. Enkele van de behandelingen omvatten CPAP-machine, tandheelkundige apparaten, slaappillen, chirurgie en pijler-palataal implantaat.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *