De zeer originele Puch bromfiets uitgebracht in de jaren 50, in de volksmond de baby Puch genoemd. De echte naam was de Steyr-Daimler-Puch MS 50. Een Oostenrijker genaamd Johann Puch startte de Puch Company. Negen jaar later werd hij de vrijwillige president na zijn pensionering. Het was rond deze periode dat het bedrijf groeide en uitbreidde. Ongeveer duizendhonderd arbeiders waren actief betrokken bij de productie van driehonderd motorfietsen en auto’s per jaar.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd Push een belangrijke autoleverancier voor het Oostenrijks-Hongerige leger. Hoewel de markt na de oorlog zakte en de productie van auto’s stopte, fuseerden Puch en Austro-Daimer in met Steyr. Uit de drie bedrijven ontstond de Steyr-Daimler-Push Company. Toen begon de fusie met de productie van de Puch-bromfiets uit. Verkocht onder de merknaam Allstate en Sears in zijn de Puch 500 en de originele Puch-motorscooter uit 1952. De modellen waren overal op de Amerikaanse markten. Het is echt niet duidelijk wanneer de Bromfiets kopen modellen precies zijn begonnen. In verschenen enkele bromfietsen. Sommige scooters zagen er rond dezelfde tijd uit als bromfietsen.

Het lijdt echter geen twijfel dat de bromfiets van Puch geliefd was, ook op de motorfietsen. Waarschijnlijk kochten de meeste bromfietsliefhebbers oorspronkelijk de Puch Maxi. In feite was het bedrijf in de jaren zeventig in staat om meer producten over de hele wereld te exporteren sinds de bromfietsmarkt was afgenomen. Een bromfiets kan worden omschreven als een motorfiets waarmee u zich door de stad kunt verplaatsen. Ze worden beschouwd als het goedkoopste vervoermiddel en ze zijn betaalbaar. Het ingewikkelde vakmanschap van een bromfiets combineert een pedaal en een motor. De motor werd aanvankelijk meegeleverd om de hoeveelheid trappen die een persoon moet doen te verminderen. Als u van plan bent een bromfiets aan te schaffen, zijn er weinig factoren waarmee u rekening moet houden.

Je moet echt de prijsfactor in beeld brengen. Tegenwoordig zijn er veel bromfietsmodellen van Puch. Uw budget bepaalt het type dat u zich kunt veroorloven om te kopen. Voordat u zelfs maar aan de prijs kunt denken, moet u weten of een licentie een aanbeveling is. De staatsvoorschriften variëren, zodat u bij de meeste zonder rijbewijs een bromfiets van 50 cc mag besturen. U moet snel op internet zoeken naar de wetten die door uw staat zijn ingesteld voor degenen die bromfietsen willen kopen. Een andere factor waar u aan moet denken, is hoe u een betaalbare verzekeringsdekking kunt krijgen.

Veel staten nemen het niet als wet op, maar u moet persoonlijk weten hoe belangrijk het is om een bromfietsverzekering af te sluiten. U veroorzaakt ongevallen en beschadigt eigendommen van derden. Vooral als u een regelmatige bromfietsgebruiker bent, is het kopen van een polis erg belangrijk. De bromfiets kost u mogelijk minder geld dan u verwacht als u er goed naar zoekt. Het bespaart u op de lange termijn ook geld omdat het zuinig is en kan worden getuned door een bromfiets. Met andere woorden u kunt uw Puch Bromfiets beter hanteerbaar en bruikbaarder maken door enkele onderdelen schoon te maken, aan te passen en te vervangen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *